Együtt könnyebb! Váltsd valóra és mi segítünk benne!

Megálmodtátok a dekoráció részleteit? Segítségünkkel váltsátok valóra az elképzeléseiteket!

Tudjuk, hogy az esküvői költségvetés sajnos sokszor határt szab az álmodozásban! A kiegészítőink kölcsönzése megoldást jelenthet, így mi ezzel a lehetőséggel szeretnénk kedveskedni Nektek!

Mi kölcsön adjuk Nektek azokat a kellékeket, amik még varázslatosabbá tehetik a Ti napotokat és segítünk a kivitelezés megvalósításában is!

Ellátogatunk Veletek a helyszínre, ahol a személyes találkozó során megismerünk Titeket, feltérképezzük a helyszín lehetőségeit, meghallgatjuk az elképzeléseiteket és együtt ötletelünk, inspirálunk, tervezünk kreatívan.

Ezt követően precízen, aprólékosan dolgozzuk ki Veletek együtt a megvalósítási tervet- ügyelünk minden apró részletre. Készítünk egy összeállítást Nektek: fotók segítségével lépésről lépésre láthatjátok a megvalósítás részleteit.

Az összeállításunk segít majd, mi hova és hogyan legyen (fel)helyezve a nagy napon- így a barátok, rokonok nélkületek is könnyedén életre kelthetik az álmaitokat és szépséges helyszíneket teremthetnek az általatok kiválasztott dekorációk segítségével.

Folyamatosan kapcsolatban állunk veletek a nagy nap végéig: telefonon bármikor számíthattok a segítségünkre!

A csomag ára: 18.000 Ft.