Kuzman Viktória


"Nagyon sokáig kerestem, hogy ki is készítse a dekort az esküvőnkre, mert nagyon fontos volt az, hogy akivel majd dolgozni fogok, pontosan értse, mit is szeretnék. Veled ez az első perctől fogva így volt. Semmit nem akartál ránk erőltetni, ha egy picit elszállt a fantáziánk, ügyesen visszahúztál a földre. Mindig minden találkozóra felkészülten, összeszedetten jöttél segítettél, hogy az esküvőnk minél szebb és egyben gazdaságosabb is legyen. Nagyon megkönnyítetted a dolgomat, tudtam, hogy bármit rád bízhatok, bármire megkérhetlek és ez nekem nagyon fontos volt és jól esett! Az általad képviselt vintage világ pedig pont annyira letisztult és elegáns, mint amilyet megálmodtam magunknak. Már nagyon várom, hogy az oldaladon lássam a képeinket, mert büszke vagyok rá, hogy Mezítlábas lett a szerelmünk. Köszönök Neked mindent!"

Egyed Melinda (Simplyamore)


"A dekor egész egyszerűen egy csoda, egy tökéletes ízléssel és biztos kézzel a helyszínhez álmodott, végtelenül izgalmas vizuális világ, amely nem nyomta el a helyszín adottságait, hanem kiemelte a hangulatát (örökké hálás köszönet érte a Mezítlábas Szerelemnek)."

Zemlényi-Wirtz Krisztina


"Rendkívülien hálásak voltunk Évinek és csapatának azért a sok segítségért, amit nyújtottak nekünk az esküvőnk kapcsán. Ellentétben a barátok és a családtagok más esküvőszervező cégekkel kapcsolatos negatív élményeivel, nekünk a Mezítlábas szerelem-mel csakis pozitív tapasztalataink voltak. Ez leginkább az ő hozzáállásuknak volt köszönhető, mert készségesen, szinte a nap 24 órájában több százszor (ugye a Nagy nap előtt kicsit összesűrűsödnek a teendők) a rendelkezésünkre álltak, illetve az a fajta motivációnak, hogy nekik tényleg az volt a legfontosabb, hogy minél inkább szebbé tegyék számunkra a Nagy napunkat. Talán ennek is köszönhető, hogy azóta is az esküvőnk egy örömteli élményként maradt meg bennünk, aminek minden egyes pillanatát ki tudtuk élvezni, annak hála, hogy Éviékre mindent rábízhattunk. Nekünk csak egymásra kellett figyelnünk!"

Erdős Dóra


"Köszönünk minden egyes apró részletet, romantikát és egyediséget, amivel boldoggá, csodálatossá tettétek az esküvőnk napját. Fantasztikus lelkesedéssel és energiával kezdődött a találkozásunk, ami a lagzi másnapjáig még mindig élt bennetek. Halasak vagyunk a sok ötletelésért, a ránk szánt időért, a rugalmasságért és azért, mert a MI napunk tényleg mesebelire sikeredett."

Kováts Lilla


"Sok rendezvényt szerveztünk már a férjemmel és sok alvállalkozóval dolgoztunk együtt, így pontos elképzeléseink voltak az esküvőnkkel kapcsolatban.

Évivel egy hideg novemberi este találkoztunk pár csésze meleg kávé mellett és rázúdítottuk az ötleteinket. Ezt a szeánszt megismételtük egy pár hét múlva és megállapodtunk abban, hogy bár az általunk megálmodott vintage-ba oltott countryside stílus nem lesz egyszerű, de bevállalt minket. Mire eljött a nagy nap, nekem már nem volt kapacitásom, se kedvem azzal foglalkozni, hogy pontosan hány kalitka lesz és melyik ágra akasztják fel. Teljes mértékben ráhagytam mindent és mikor először megláttam a helyszínt, nem jutottam szóhoz. Pontosan olyan volt, mint amit elképzeltünk! Imádtunk Vele "dolgozni", mert rugalmas, kreatív, tökéletesen ráérzett az elképzelésünkre és önállóságával rengeteg gondot levett a vállunkról. A vendégek is imádták, sőt..."

Pék Emese


"Drága Évi! Hálásan köszönünk Neked minden segítséget, amit a Mi Nagy Napunk szervezésében és csinosításában nyújtottál. Minden olyan varázslatos és tökéletes volt, amilyennek megálmodtam. Remélem, hogy az életünk elkövetkezendő mérföldköveinek megörökítésénél is számíthatunk majd rád/rátok!"

Stecina Petra


"Az esküvőnk szervezése során érdekes módon a te munkád viszonylag gyorsan szembejött velem. Elkezdtem nézegetni a honlapokat, újságokat, fotósok képeit. És akkor a Fénylabor oldalán megtaláltalak téged. Már akkor tudtam, hogy én is valami ilyesmi stílust szeretnék. Így gyakorlatilag az első fix pont az életemben te voltál, pedig még bőven a helyszín sem volt. El nem mondhatom, hogy mennyire hálás vagyok, hogy ilyen nagy gondoskodással fordultál az esküvőnk felé és minden annyira gyönyörű lett, pedig volt munka vele bőven a 170 fős esküvőnél. Ráadásul 3 helyszínt kellett díszíteni, ami szinte hihetetlen volt, hogy ennyi idő alatt menni fog. De ment, minden flottul, és bennem egy percig sem volt kétség a nagy napon, hogy minden tökéletes lesz. Emlékszem, sokat beszéltünk arról, hogy a dekor nekem a szívem csücske, hiszen egy hely miliője meghatározza az egész hangulatot hitem szerint. A vendégek visszajelzése pedig teljesen ezt támasztja alá, mert rengetegen áradoztak, hogy mennyire szép volt minden és jól volt kitalálva. Ez pedig nélküled nem jöhetett volna létre. Még fotókat is küldtél a készülődés alatt, hogy megnyugtass, minden rendben megy. Ma már csak mosolygok ezen, pedig előtte mennyit görcsöltem rajta, hogy minden meglegyen, amit kitaláltunk a férjemmel. A polgári szertartás helyszíne egy álom lett!!!! A lagzis részről nem is beszélve.

Még a kakasos nyalókák is a helyükre kerültek, pedig azokat előző nap találtuk ki és vettük meg. De ha jól emlékszem, az utolsó héten, amikor a kellékeket adtam át, akkor dobtad be a szalvétagyűrűk ötletét is, hogy azt is bevállalod. Ez óriási meglepetés volt és nem is számítottam rá. De mennyire jól feldobta a sima fehér szalvétákat és még stílusosabb lett vele az asztal. Nem mellesleg a gyerek is jól eljátszottak vele a vacsorára várva. Hálás vagyok, hogy a sors veled hozott össze és te dekoráltál az esküvőnkön. Bárkinek nyugodt szívvel merem mind a munkádat, mind téged ajánlani, mert abban biztos vagyok, hogy tökéletes lesz minden! Mindehhez pedig egy borzasztóan kedves ember társul, aki a nagy zűrzavarban nagyon megnyugtató személyiség!"

Berényi Diána


„Barátnőm vendég volt az esküvőjükön és mutatott nekem pár fotót. Én épp a sajátomra készültem és dekorost kerestem, akire rábízhatom design-t. Barátnőm megemlítette, hogy ők Éviék ilyennel is foglalkoznak. Amikor megláttam a fotóikat, tudtam, hogy csakis velük akarom megszervezni az esküvőt. Segítőkész, jó ízlésű, nagyon trendi pár, akinek bízni lehet az ízlésében. Mindent beszereztek, amit megálmodtam, látványképeket mutattak, hogy segítsen a döntésben. Ha éppen nem volt ötletem előálltak valamivel. És a végeredmény: minden vendég ájuldozott az esküvőn.„

Katja


"We would like to express our gratitude to Eva, who assisted us with coordination of flowers and decor. She is a great person to work with and a reliable wedding planner. She reacted to our requests promptly and made everything happen just the way we imagined our memorable day to look like. Eva made our special day unforgettable.

Thank you, Katja & Gabor"

Ovareczné Palágyi Dóra


"Drága Évi ! Még most sem értük magunkat utol az esküvő után… Szeretném megköszönni a csodás dekorációt!! MESÉS volt minden, álomszépen összehoztad nekünk!! Majd szóban a többit! Készült rengeteg fotó, majd küldöm azokat is!"