Régóta szerettem volna egy olyan székszoknyával kedveskedni Nektek, ami a hagyományos székszoknyáktól eltérő és segít még romantikusabbá, harmonikusabbá varázsolni az általatok megálmodott helyszínt! Ez a székszoknya szerelem volt első látásra!

Úgy készítettük el őket, hogy minden széktípusra ( bankett, amerikai szék, stb) könnyen felhelyezhetőek legyenek. A fodrok muszlinból készültek, szépséges színük és lágy esésük ennek köszönhető. Az alsó szoknya spandex székszoknya, mely teljesen felveszi a szék
formáját, ezért a szék mérete és formája sem számít! Az egyedi, romantikus hangulat megteremtése mellett fontos szempont volt még, hogy ne gyűrődjenek és ne legyenek átlátszóak.

A spandex székszoknya és a rá helyezhető, fedő muszlinanyag fehér színű. A fodrok fehér-púder rózsaszín, fehér- barack és fehér- menta színben kérhetőek. Minden asztalra készítettünk a fodrokkal azonos színű asztali futót is.

 

A székszoknya ára: 540 Ft/ db

 

Az ár 1 db fehér, spandex székszoknyát, 1 db rá helyezhető, muszlin fedőanyagot valamint a fodrokat tartalmazza.

A szoknyák felhelyezését az általunk dekorált esküvőkön biztosítjuk, a többi alkalomra kölcsön adjuk nektek (könnyen és gyorsan felhelyezhetőek).